Sfeervak 425

△▽

Gantoise! Bij de viering van ons stamnummer is de interactie tussen spionkop en familietribune zo al top, maar om de ploeg extra punten te laten pakken kunnen we nog veel meer sfeer creƫren!

Tijd om van Tribune 4 een heuse sfeertribune voor gezinnen te maken, met Vak 425 als heus blauw en WIT Buffalo Indians vak. Supporter je liever wat rustiger? Geen probleem, elke abonnee krijgt een plaats dat optimaal bij zich past.

Het doel is dat er achter beide doelen in het stadion voor ambiance gezorgd wordt, om uiteindelijk alle Buffalo's mee te trekken met de beste Buffalo liederen. In Vak 425 zorgt Buffalo Indians uiteraard telkens voor een vlaggenzee en spandoeken. 

Hoe gaan we te werk? Elke Buffalo telt dus we bouwen komend seizoen op naar het seizoen 2023-2024. Daarbij starten we in vak 425 met een tolerantie zone waar de meest fanatieke abonnees uit Tribune 4 onze Buffalo's vooruit kunnen stuwen. Het gehele seizoen lang kunnen alle betrokkenen de situatie evalueren en op basis daarvan kunnen er eind het seizoen 2022-2023 bepalen hoe de volledige tribune best herverdeeld wordt, alles stap voor stap.

We streven hierbij naar een totaalbeleving voor alle fans, met de nadruk op gezinnen, waarbij iedereen elke wedstrijd trots naar het stadion komt en ook weer zo naar huis kan. 

Vragen of opmerkingen? Bij wedstrijden zorgen we voor aanspreekpunten, en digitaal kan je ons contacteren.


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

{{ newsletter_message }}

x

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x